Over ons

AFERDITA is een Belgisch modemerk dat zich richt op het creëren van limited edition duurzame en kwalitatieve collecties. 

 

Waarom wij?

Bij AFERDITA gaat het niet alleen over de mode, het gaat over de vrouwen. Sinds 2015 zijn we onze reis in de modewereld begonnen, de eerste 5 jaar een fysieke winkel waar we kleding op maat maakten voor dames en vanaf september 2022 lanceerden we onze eerste collectie online die bestaat uit een Ready to Wear en een Couture collectie. Een collectie met elegante, stijlvolle en tijdloze stukken die je veel comfort en vertrouwen zullen geven bij het dragen ervan. Een droom die elke vrouw wenst.

 

Onze inspiratie?

De vrouwen zijn onze inspiratiebron. Onze ontwerpen zijn gemaakt door vrouwen voor vrouwen.

We creëren stukken die een elegante uitstraling hebben, de vrouwelijke lijnen accentueren en die ook gemakkelijk te dragen zijn en elke vrouw zich mooi en krachtig laten voelen.

 

Maatwerk (bestel op uw maat)

Als je maat niet meer beschikbaar is, geven we je de mogelijkheid om je favoriete stuk op uw maat te bestellen. Het model blijft hetzelfde, alleen de stof kan veranderen. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

We doen alleen collecties in beperkte oplage

We produceren precies de juiste hoeveelheden om viermaandelijkse collecties in beperkte oplage uit te brengen. En meestal vullen we onze stukken niet aan vanwege onze zero-waste-aanpak. U kunt zich ook abonneren op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te worden gebracht zodra onze volgende stukken worden uitgebracht.